29.08.2013

Hei!!

Det er torsdag, noe som betyr at det er helg i morgen og det skal bli veldig deilig kjenner jeg! Jeg kom jo hjem fra en utrolig koselig tur med alle 10 klassene i kommunen, jeg koste meg masse selvom jeg måtte sove i telt og ja, hahaha. Var så utrolig sliten igår så det ble dessverre ikke noe blogging fra meg da, unnskyld. Nå sitter jeg med en rapport som skal skrives, dessverre for meg så husker ikke jeg hvordan man skriver en rapport så jeg kan vel trygt si at jeg sitter helt fast i dette.vi snakkes!

SØNDAG

HEEEY

Nå har jeg levert bagasjen min på skolen som jeg skal ha med meg på tur, grunnen til at vi leverer idag er for å slippe å gå 4-5 timer med bagger og alt det andre man skal ha med seg på tur. Jeg har egentlig vært utrolig stresset hele tiden , som gjør at jeg får vondt i hodet og hele pakken.. passer meg egentlig ikke så bra nå. Må pakke igjen, skal jo til mamma ikveld og være der den uken før jed drar tilbake til pappa igjen på fredag, og jeg er dritt lei av all form for pakking..
PAKKEPAKKEPAKKE

Hallo!

Utrolig sliten akkurat nå, har hatt tidenes kjedeligste og lengste dag. Sitte å passe på så syklister kjører riktig vei, og oppmøte klokka 09 er ikke det jeg hadde ønsket å bruke lørdagen min på, men greit det også vel. Nå må jeg begynne å tenke på hva jeg skal pakke med til flyktningsruta, har vel fått en pakkeliste men ja, får vel tenke over det imens jeg lager litt middag til oss her hjemme i huset. Vi snakkes♥

23.08.2013

Aloha!

Nå har jeg nettopp flyttet meg inn på det nye rommet mitt, fått gjort det slik jeg vil ha det, hvertfall midlertidig, blir nok noen endring, men ellers er jeg faktisk fornøyd med det nye rommet mitt. Det er ikke det største rommet, men jeg dør ikke av den grunn. Kjenner jeg er faktsik har blitt utrolig utslitt av å drive med dette styre her, hahaha. Nå skal det bli deilig med joggebuksa, noe godt å spise og noe bra på tven. Blir nok tidlig kvelden på meg idag, i og med at jeg må opp halv åtte imorgen, kan ikke si jeg gleder meg. Må vel begynne å pakke litt til den turen jeg skal på på mandag også vel, hahahaha!!! For en helg.Har også noen Outfit bilder til dere, håper dere ønsket det!Bukse // BikBok    Genser // BikBok    Armbånd // Gaver

Ha en finfin dag/kveld videre♥

TORSDAAAG

Heihei!

Nesten akuratt kommet hjem fra skolen, skal påsta at jeg blir utrolig sliten, hahahaha. Er så rart å våkne klokka sju og sitter på skolen å jobbe igjen, gleder meg til jeg begynner  å bli litt vandt til det igjen så jeg ikke blir så sliten. Jeg fikk lekser idag, men gjorde de på skolen, det er ganske deilig for da kan jeg egentlig bare slappe av idag. Har ingen spesielle planer idag, må vel rydde rommet mitt litt så det ikke ser helt jævlig i ut. Nå skal jeg skifte til min kjære joggebukse og en deilig genser og bare slappe av med litt tv.


 

Må vel også begynne å planlegge litt hva jeg skal ha med meg på tur til neste uke, vi skal på noe som heter flyktningsruta med de andre 10 klassene i kommunen her. Det er fra Mandag-Onsdag så da blir det nok lite blogging fra min side, sorry..

Ha en flott dag videre!

 

BOKFIKSING

Aloah!

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, det var utrolig deilig med en varm dusj akuratt nå, er så kald for tiden.. Jeg har ikke gjort så utrolig mye idag, har fikset ferdig de siste skolebøkene mine, slappet av og egentlig bare hatt utrolig vondt i hodet og vært overraskende sliten. Resten av kvelden skal jeg bare bruke på å slappe av og ta det helt med ro så jeg orker noe imorgen. Kjenner at øynene min er slitene allerde, tror det kan bli en tidlig kveld på meg.

Ha en fin kveld videre♥

UNNSKYLDHEI!

Jeg beklager så masse får utrolig dårlig bloggen, men jeg har ikke hatt internett og krfter til å blogge og da blir det nesten litt vanskelig, men nå er jeg 100% tilbake på bloggen igjen! Nå har jo skolen startet igjen, noe som betyr at det er mye som skal gjøre igjen, lekser skal gjøres og døgnrytmen skal fikses på. Jeg hadde en super start på dette skoleåret, gledet meg jo til å se læreren min og folk jeg ikke har sett i hele sommer så det var jo greit. Tidligere hadde jeg jo fortalt dere at jeg skulle gjøre noe gøy med håret mitt, og at jeg hadde startet litt,  nå er det ferdig og nå er jeg spent på hva dere vil si!Noen som ser noe forskjell, ikke så lett å se på dette bilde.Også lå denne pakken på sofaen når jeg kom hjem fra skolen idag!!!

Det var denne fine sekken fra junkyard, den finner du HER

NATTCUP 4x4

heey!

Nå har jeg akuratt kommet hjem etter en lang og fin dag med masse venner, morro og sol! Har så utrolig vondt i hodet, så fant ut at jeg skulle dra hjem ekstra tidlig så har jeg litt tid til blogging, pakking og bare slappe av før det skjer noe igjen. Jeg skal jo på nattcup oppe i hallen her oppe, det er det siste jeg skal gjøre med laget mitt, før jeg slutter helt med fotball. Det betyr at jeg skal si hadet til alle jentene mine idag, det kommer virkelig ikke til å bli lett.. Nå skal jeg løpe ned å ta en paracet før jeg skal begynne å pakke litt! Ha en strålene dag videre kjære lesere♥ 

våt dag

Hallo!

Nå har jeg akuratt klart å dra av meg de trange våte olabuksene mine, å funnet fram min kjære gode joggebukse. Dagen i dagen har jeg tilbrakt med gode venner ute i sentrum, vi har kost oss masse selvom det ikke har vært det beste været og alle av oss var klissvåte! Det er jo Aurskogmartn denne helgen, noe som betyr at det er mye å se på, mange kjentfolk og bare masse godt humør. Skal nok dit en tur i morgen også før jeg skal på nattcup i hallen her oppe. Har også gjort noe gøy med håret mitt, er ikke helt ferdig enda men jeg gleder meg til å vise dere hvordan det endelige resultatet blir!!Slik ser håret mitt ut akuratt nå :)))

 

Nå skal jeg lage litt mat, og bare kose meg resten av kvelden, blir vel også tidlig kvelden i og med at jeg er såpass sliten allerede. Dere får ha en bra dag videre fine lesere!

MARATHONHallo!

Akuratt nå sitter jeg å pønsker ut hva jeg skal ha på meg på skolen på mandag, er veldig usikker enda men noe blir det. Jeg fortalte jo igår at nå var det på tide å gjøre seg klar til skolestart, og jeg har bestilt meg en herlighet som jeg gleder meg til å vise til dere når den kommer! Ellers skjer det ikke så mye om dagen, jeg prøver å nyte de siste dagene med ferie, og det gjør jeg med en kopp te og sex and the city marathon, startet igår så har ikke kommet så veldig lang, men har jo fortsatt ett par dager på meg igjen.Nå skal jeg fortsette å prøve å finne ut hva jeg skal ha på meg på mandag før jeg fortsetter vidre på marathonet mitt! Dere får ha en fin dag vidre♥

arkiv


August 2013

kategorier


Blogg

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

design

Hanne


hits