våt dag

Hallo!

Nå har jeg akuratt klart å dra av meg de trange våte olabuksene mine, å funnet fram min kjære gode joggebukse. Dagen i dagen har jeg tilbrakt med gode venner ute i sentrum, vi har kost oss masse selvom det ikke har vært det beste været og alle av oss var klissvåte! Det er jo Aurskogmartn denne helgen, noe som betyr at det er mye å se på, mange kjentfolk og bare masse godt humør. Skal nok dit en tur i morgen også før jeg skal på nattcup i hallen her oppe. Har også gjort noe gøy med håret mitt, er ikke helt ferdig enda men jeg gleder meg til å vise dere hvordan det endelige resultatet blir!!Slik ser håret mitt ut akuratt nå :)))

 

Nå skal jeg lage litt mat, og bare kose meg resten av kvelden, blir vel også tidlig kvelden i og med at jeg er såpass sliten allerede. Dere får ha en bra dag videre fine lesere!

MARATHONHallo!

Akuratt nå sitter jeg å pønsker ut hva jeg skal ha på meg på skolen på mandag, er veldig usikker enda men noe blir det. Jeg fortalte jo igår at nå var det på tide å gjøre seg klar til skolestart, og jeg har bestilt meg en herlighet som jeg gleder meg til å vise til dere når den kommer! Ellers skjer det ikke så mye om dagen, jeg prøver å nyte de siste dagene med ferie, og det gjør jeg med en kopp te og sex and the city marathon, startet igår så har ikke kommet så veldig lang, men har jo fortsatt ett par dager på meg igjen.Nå skal jeg fortsette å prøve å finne ut hva jeg skal ha på meg på mandag før jeg fortsetter vidre på marathonet mitt! Dere får ha en fin dag vidre♥

COMEBACK

Hei!

Jeg har nå valgt å gå tilbake til bloggingen etter en veldig lang stund uten, jeg tror dette kommer til å morsomt! Jeg kjenner at jeg allerede gleder meg til neste blogginnlegg, er selvfølgelig spent på hvordan tilbakemeldinger jeg kommer til å få og om folk har lyst til å lese om det jeg vil dele med dem, så ja jeg gleder meg til å se hvordan dette kan gå! Men for at bloggingen skal bli mest mulig bra så trenger jeg litt inspirasjon, så er det noe dere vil lese om så må dere bare legge igjen en kommentar om hva dere vil at jeg skal skrive om!

Som dere alle vet så nermer jo sommeren seg slutt, og det er på tide å finne frem skolesakene igjen, og gjøre seg klar til skolen! vet ikke helt om jeg gruer eller gleder meg til å starte opp på skolen igjen, det har vært så deilig med ferie og fri, men samtidig så har jeg savnet alle jeg ikke har fått sett i sommerferien, så mine tanker om det er litt blandet! Hva mener du?

 

Nå kjenner jeg lukten av mat som kommer fra kjøkkenet så nå skal jeg løpe ned å få i meg noe å spise, og nyte resten av kvelden med mammaen min♥ Vi snakkes. 

 

arkiv


August 2013

kategorier


Blogg

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

design

Hanne


hits