COMEBACK

Hei!

Jeg har nå valgt å gå tilbake til bloggingen etter en veldig lang stund uten, jeg tror dette kommer til å morsomt! Jeg kjenner at jeg allerede gleder meg til neste blogginnlegg, er selvfølgelig spent på hvordan tilbakemeldinger jeg kommer til å få og om folk har lyst til å lese om det jeg vil dele med dem, så ja jeg gleder meg til å se hvordan dette kan gå! Men for at bloggingen skal bli mest mulig bra så trenger jeg litt inspirasjon, så er det noe dere vil lese om så må dere bare legge igjen en kommentar om hva dere vil at jeg skal skrive om!

Som dere alle vet så nermer jo sommeren seg slutt, og det er på tide å finne frem skolesakene igjen, og gjøre seg klar til skolen! vet ikke helt om jeg gruer eller gleder meg til å starte opp på skolen igjen, det har vært så deilig med ferie og fri, men samtidig så har jeg savnet alle jeg ikke har fått sett i sommerferien, så mine tanker om det er litt blandet! Hva mener du?

 

Nå kjenner jeg lukten av mat som kommer fra kjøkkenet så nå skal jeg løpe ned å få i meg noe å spise, og nyte resten av kvelden med mammaen min♥ Vi snakkes. 

 

arkiv


August 2013

kategorier


Blogg

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

design

Hanne


hits